2016. február 18., csütörtök

Rival de Loop Young rúzs 09 moulin rouge


A Rival de Loop Young azt hiszem kijelenthetjük, hogy a legolcsóbb márka drogériás szinten, ennek ellenére nagyon jó termékeket kínál. A RdeL Young rúzsok eddig valamiért nem vonzottak, de múltkor megszületett köztünk a szikra, és hazahoztam egyet.



A rúzs csomagolása igazi csajos, rózsaszín, mérete kisebb mint az átlag rúzsoké, de nem tartalmaz kevesebb terméket. Az erőteljes, kihívó külseje először nem tetszett, de mostanra igazán megkedveltem. Az alján található az árnyalat neve és színe, mint ahogy ezt már más termékeknél is megszokhattuk. 


A kupakja jól záródik, kisebb erőfeszítés kell a leszedéséhez, így természetesen táskabarátnak mondható, illetve a kis mérete miatt is.
Az illata talán cukorkára emlékeztet, nem kellemetlen, de erőteljesebb. Maga a rúzs pont elég krémes, nem szárít, de valamiért nem tudtam a széleken szépen felvinni, muszáj volt kontúrceruzát használnom hozzá, persze a kontúrceruza használata rengeteg élénk rúzsnál szükséges, és egy ilyen olcsó terméknél ez végképp elnézhető. Egy rétegben gyenge a fedése, több rétegben kell felvinni, hogy elérjük a kívánt árnyalatot. Tartóssága átlagos, ivást még kibírja, de evésnél már figyelni kell rá, ezektől eltekintve olyan 3 óránként érdemes újrarúzsozni magunkat. Mivel nem az az extra krémes rúzs, ezért nem kell félnünk attól, hogy elmászik, főleg ha szájkontúrceruzát is használunk. Szépen kopik, kopásnál egy enyhe pirosas szín megmarad az ajkakon.
Őszintén szólva teljesen megérte megvenni, ennyi pénzért jobb rúzst nem is kaphattam volna, nagyon megszerettem, és biztosan több színt is beszerzek majd.

1 réteg, több réteg





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése